Ferie i Spanien

Lej ferielejlighed eller sommerhus i Spanien her hos www.sommerhusguide.dk. Et sommerhus i Spanien er det perfekte valg, hvis De har lyst til en ferie med sol og sommer. Med et minimum af regn er landet også et godt valg til ferie i forår, efterår og vinterperioder.

Brug søgemaskinen nedenfor til at finde de ferieboliger i Spanien, som lever op til Deres ønsker. Ferieboligen bookes let on-line.

En ferie i Spanien er en ferie med sol, gæstfrie værter og et spansk køkken, som er blandt de bedste i verden. Desuden giver en ferie i et sommerhus i Spanien mulighed for at opleve landets storslåede kultur og de mange historiske bygningsværker, som man finder rundt omkring i landet. Spanien er desuden det land i verden, som har næstflest byer på UNESCO's liste over bevaringsværdig kulturarv.

Et sommerhus i Spanien byder på en enestående mulighed for at komme i kontakt med den spanske natur og for at leve som den spanske befolkning. Spanien er danskernes foretrukne rejsedestination - og det med god grund. Her er lange, hvide sandstrande, høje majestætiske bjerge, traditionsrige vingårde og store velbevarede nationalparker.

Spanien
Det spanske landskab består og sletter og bjergkæder som Pyrenæerne og Sierra Nevada hvorfra en stor række floder

Det spanske fastland består af højsletter og bjergkæder som Pyrenæerne og Sierra Nevada, hvorfra der løber en række floder som Ebro, Duero, Tajo og Guadalquivir. De Baleariske Øer ligger i Middelhavet ud for den spanske kyst, hvorimod De Kanariske Øer ligger ud for den afrikanske kyst.

Det spanske køkken er kendt for paella, tortilla og sangria.

Spanien er et eksotisk land, der har alt at tilbyde rejsende. Her finder man hvide sandstrande, grønne landskaber og seværdigheder i høj klasse. Spanien er også kendt for tyrefægtning, malerkunst og litteratur.

Find her hos SommerhusGuide.dk et sommerhus i Spanien, som kan danne rammen om en vellykket ferie med familie og venner.

Vi ønsker Dem en god ferie!

Sommerhusguide.dk - Sommerhus udlejning i Danmark og hele Europa.