791223DK - 
Fur
Sommerhus Fur 791223DK
Husets adresse:
Nederby 25,
7884
Fur
Faciliteter
TV
Opvaskemaskine
Spa
Vaskemaskine
Stamdata
28 personer
5 soveværelser
500 m. til vandet
10 m. til nærmeste by
Husdyr tilladt: Nej
Værelsesbeskrivelse
2 værelser med dobbeltseng + køjeseng til 3 personer (90 x 200 cm.)
1 værelse med dobbeltseng + barneseng
2 værelser med dobbeltseng + barneseng + køjeseng til 3 personer (90 x 210 cm.)
Stue: 3 sovesofaer kan redes op til dobbeltsenge

Overnatningsplads til i alt: 25 voksne + 3 børn + et lille barn.
Yderligere info
Husbeskrivelse
Stort sommerhus med plads til mange overnattende, når I skal holde ferie på skønne Fur. Her er du tæt på stranden, færgelejet, indkøb og det hyggelige havnemiljø.

Der findes ikke mange store feriehuse på Fur, der har plads til flere familier eller storfamilien. Men dette store sommerhus er helt oplagt til familieweekenden, den årlige sammenkomst eller nogle aktive dage med kajakture, fossiljagt, cykling...

Her har I mulighed for at besøge limfjordsøen og være mange sammen uden at skulle stå i kø for at komme i bad eller bruge en kogeplade ? der er nemlig 3 badeværelser, 2 køkkener og hele 5 soveværelser.

Central beliggenhed på Fur
Fra færgelejet er der blot få minutters gang eller kørsel til huset. Du er i gåafstand fra Brugsen, Fur Museum, turistinformationen og Stenøre Lystbådehavn. Huset ligger i udkanten af byen, hvor alt ånder fred og idyl.

Der er bare 4 minutters gang til den nærmeste strand, hvor der er dejligt at bade ? også for de mindste. På lystbådehavnen kan børn og voksne i øvrigt give sig i kast med succesfuldt krabbefiskeri og krabbevæddeløb (om sommeren kan man låne redningsveste på havnen).

I dette sommerhus er der god plads og rart at være. Det er umuligt at kede sig, også selv om vejret skulle drille. - Bare gå i gang med at spille bordtennis, pool, bordfodbold - eller hop en tur i vildmarksbadet...

Book Sommerhuset