111609DK - 
Houvig Strand
Sommerhus Houvig Strand 111609DK
Husets adresse:
,
0
Houvig Strand
Faciliteter
TV
Opvaskemaskine
Spa
Vaskemaskine
Stamdata
6 personer
3 soveværelser
350 m. til vandet
- m. til nærmeste by
Husdyr tilladt: Ja
Værelsesbeskrivelse
FritidshusSoveværelse 1Dobbeltseng(e)Soveværelse 2Dobbeltseng(e)Soveværelse 3Enkeltseng(e)HemsEnkeltseng(e)ToiletWC. Varmt og koldt vandBadeværelse 1WC. Varmt og koldt vand
Yderligere info
Byggeår: 2006Hustype: Feriehus 102 m2Byggemateriale: Byggemateriale: TræIsolering: HelårsisoleretOpvarmning: ElvarmeOpvarmning alternativ: VarmepumpeGulv varme: Gulvvarme på badeværelserneGrund: Naturgrund 2639 m2Havemøbler: JaLegeredskaber: Gynge og sandkasseSpa: Spabad 2 personsKøkken: Køkken: varmt og koldt vandKomfur: Ovn og el-plader 4 hobsKøleskab: JaEmhætte: JaFryser: Ja 50 lKaffemaskine: JaMikrobølgeovn: MikroovnVaskemaskine: JaTørretumbler: JaOpvaskemaskine: JaStøvsuger: JaFjernsyn: 1 TVAntenne: Parabol, tyske kanalerRadio: Stereoanlæg og CDDVD: 1 DVDPejs: BrændeovnToilet: WC. Varmt og koldt vandEkstra omkostninger eksklusiv: Forbrugsomkostninger excl.Udsigt: Udsigt til klitterKæledyr: JaElektriske artikler: DK-DR1/TV2: Internet (trådløst): Nintendo WiiLegeredskaber (udendørs): Udendørs spilIndendøre diverse: KlimaanlægWellness: DampbadSpil, aktiviteter ved huset: Stangtennis: Kubb/vikingespilGrill: Ja
Husbeskrivelse
Et rigtig dejligt sommerhus med god plads til jer alle. Huset har en god indretning med lyse vægge og store vinduespartier, hvor lyset strømmer ind. I det kombinerede stue-/køkkenrområde kan I alle være sammen selvom nogen står for madlavningen, andre ser fjernsyn eller der bliver spillet spil ved spisebordet eller på Wii'en (medbring selv spil). De tre gode soveværelser har fine senge og børnene vil elske at hygge sig på hemsen, som automatisk vil blive deres lille hule. I det rummelige badeværelse har I mulighed for at sidde i spabadet slappe af. Der findes desuden også et gæstetoilet i huset. Den skønne terrasse byder på en dejlig udsigt over klitterne, og børnene kan lege på gyngerne eller i sandkassen.
Huset ligger i kort gåafstand til stranden, hvor det er, uanset årstiden, en oplevelse at gå langs det dragende Vesterhav. Efter en dag i den friske havluft er der så godt som garanti for, at I har fået fine røde kinder og at en naturlig træthed vil melde sig, når roen falder på, uanset om det bliver på den dejlige terrasse, foran brændeovnen eller måske i spaen?
Nær feriehuset ligger badebyen Søndervig, der summer af liv om sommeren, og hvor I finder aktiviteter for alle aldre. Her kan I shoppe i de mange specialforretninger, spille minigolf, leje cykler mm. I hele området, både nord- og syd- og østpå, er der mange kilometers gode cykel- og vandre stier. Ringkøbing Fjord er et trækplaster for bl.a. surfere på grund af de gode forhold, men også for dem der holder af naturen.

Book Sommerhuset