Feriebolig i Kroatien

Kroatiens varme klima og kilometerlange sandstrande er i top. Det perfekte rejsemål for hele familien. Med flotte byer og mange seværdigheder er der altid noget at se efter en lang dag på stranden. Kroatiens hovedstad Zagreb har et stort udbud af kulturelle arrangementer og utallige museer og gallerier, som rummer verdenskendte udstillinger.

Brug søgemaskinen nedenfor til at finde de sommerhuse Kroatien, som lever op til Deres ønsker. De kan let booke et sommerhus on-line her hos SommerhusGuide.dk.

Kroatien består udover fastlandet af over 1000 øer og klipperev, som kroaterne evner at bevare. Kroatien er et turistmekka, som udover at tilbyde masser af aktiviteter til lands og til vands også er stolt af at præsentere de mange historiske bygningsværker og de mange legender og historier, som er knyttet til landet.

Oplev den skønne kyst langs Middelhavet ved Dubrovnik - en by med en fantastisk historie og på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Eller tag en tur til det centrale Kroatien, som lokker med skønne vingårde og rige muligheder for afslapning og wellness. Kort sagt har Kroatien noget for enhver smag, så benyt lejligheden til at booke et sommerhus Kroatien her hos SommerhusGuide.dk.

Vi ønsker Dem en god ferie!

Sommerhusguide.dk - Sommerhus udlejning i Danmark og hele Europa.